Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dvojsmysly

10. 10. 2011

 1) Budu s tebou v posteli, mihnu se kolem tvých nejintimějších míst a pak už budu jen létat... tvůj Prd.

2) Chtěla bych cítit tvé doteky na svých rtech, pořád na tebe myslím a nikdy na tebe nezapomenu. Mé srdce patří jen tobě ... ALKOHOLE

3) Chces si přitisknout tělo na tělo, citit dech a vůně? Různé polohy, dovnitř, ven, zepředu, zezadu... ano? Tak hura na MHD!

4) Včera večer jsem tě hledala, ... nechtělo se mi jít bez tebe spát, ... ale nenašla jsem tě, .. bylo to hrozný, .. nemohla jsem bez tebe usnout, ... kéž tě dneska najdu ve své postýlce, .. ty moje milované pyžamko :o)

5) Cítíš horký dech mezi stehny, vlhký jazyk dráždí tvou hezkou kůži mezi stehny. Tvůj příjemný dech se zrychluje, sténáš! Tvůj pohled se klouže níž a níž . . . . . . . . . . No fuj Azore!!!

6) Jsi velmi výkonný, dobře tvarovaný, vypadáš báječně, jsi nenáročný a každá žena tě touží mít doma. Jsi jeden z nejskvělejších vysavačů všech dob.

7) Zrovna včera se to stalo, opatrně jsem si lehla a naklonil se nade mě se zlověstnym výrazem.  Raz, dva, raz, dva. Strašně to bolelo a on nešel vytáhnout ven. Počítala jsem své poslední sekundy. Konečně ho vytáhl a usmál se. . . Můj citlivý zubař mi podal můj první zub :P

KEČUP XD

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář